Livraison offerte
100% clients satisfaits
Satisfait ou remboursé
Support réactif
Paiements sécurisés

▷ Wie zijn wij ?

Onze waarden, onze rol, uw tevredenheid...

Test chaussures d'eau Aquashoes

Wij zijn wereldkampioen 🥇 in de distributie van schoenen die geschikt zijn voor het watermilieu (waterschoenen, plastic sandalen en strandschoenen). Wij zijn een klein team van experts aan de voet van de Franse Alpen. Al enkele jaren vinden we de beste modellen voor de bescherming en het comfort van uw voeten. Om onze producten te selecteren, volgen we verschillende veeleisende criteria, waaronder:

- Een bepaalde Stijl,

- Eén personage Innovatief,

- Een rapport Kwaliteit / Prijs,

- Een Betrouwbaar en duurzaam product.

🌊 Als en alleen als deze theoretische specificaties worden gerespecteerd, testen we het product gedurende meerdere weken in reële omstandigheden en gebruiken we het intensief in soms extreme aquatische omstandigheden.

📝 Aan het einde van deze test en met het oog op het opgestelde rapport, mobiliseren we een besluitvormingscomité dat zal beslissen om het model in kwestie al dan niet op de markt te brengen.

Dus wanneer een model wordt geselecteerd, zijn we overtuigd door de toegevoegde waarde die het aan ons assortiment toevoegt en door de voldoening die hij u zal bezorgen .

📸 Al onze modellen worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd met foto's en reviews waarmee u de bijdrage die zij u kunnen leveren perfect kunt visualiseren.

Zorg ervoor dat als we een product bij u promoten, dit betekent dat we helemaal tevreden zijn! U kunt ons nieuws ook volgen op ons account Facebook .

Wij blijven tot uw beschikking om u te helpen bij uw keuze en uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via dit adres: hello@aquashoes.fr 📩

Veel plezier!

Chaussures d'eau et Chaussures de plage