Livraison offerte
100% clients satisfaits
Satisfait ou remboursé
Support réactif
Paiements sécurisés
▷ Waarom zou baby schoenen moeten dragen op het strand ?

santé -

▷ Waarom zou baby schoenen moeten dragen op het strand ?

De voet van een baby bestaat uit zesentwintig kleine botten en negentien spieren, om nog maar te zwijgen van de banden en pezen. In een paar maanden stuwt deze zeer fragiele vergadering hem van de grond naar een staande positie. Op het strand kan uw kind op blote voeten genieten van het plezier van het zand. Wanneer de grond echter heet wordt, moeten de kwetsbare voetzolen worden beschermd door geschikt schoeisel. Is comfort echter de enige reden waarom u de schoenen van uw kind op het strand zou moeten dragen? Zo niet, wat zijn de redenen om strandschoenen voor baby's te dragen? Responselementen!

De belangrijkste redenen waarom de baby schoenen moet dragen op het strand

Babystrandschoenen verwijzen naar alle sandalen die een kind op het strand kan dragen. Ze zijn verkrijgbaar in vele vormen, waaronder waterafstotende instappers, slippers, sandalen, slippers, sneakers, enz.

Als een baby loopt, zijn hun voeten de eerste ledematen van het menselijk lichaam die in contact komen met de grond. Als je hem strandschoenen laat dragen, kun je hem uit de buurt houden van microbiële infecties zoals wratten. Dit beschermt kinderen ook tegen verwondingen door scherpe of scherpe voorwerpen die zijn gevallen en verborgen zijn gebleven onder het zand. Wanneer de zool van de sandalen is gemaakt van antislip-eigenschappen, helpt het de baby te beschermen tegen het risico van letsel veroorzaakt door een slecht onderhandelde run.

Het andere voordeel van het dragen van strandschoenen voor baby's is het comfort dat ze bieden. In feite zijn de verschillende modellen schoenen lichtgewicht, waardoor de voeten kunnen ademen en comfortabel kunnen zitten. Water- of waterschoenen kunnen het gewicht van de baby dragen zonder te vervormen of hun beschermingsvermogen te verliezen. Sommigen laten de hiel vrij, maar wij geven de voorkeur aan echte strandschoenen die hem stevig vasthouden. Het unieke voordeel van een "vrije" hak is dat je kleintje profiteert van natuurlijke ventilatie, wat hem optimale bescherming biedt tegen de verschillende huidproblemen die samenhangen met zweetvoeten.

Het is essentieel om te onthouden dat strandschoenen voor baby's echte modeaccessoires zijn op dezelfde manier als andere strandaccessoires voor kinderen (zonnebrillen, emmers, enz.). Blauw, wit, zwart of welke kleur dan ook, het dragen van deze sandalen geeft je baby ook een unieke elegantie waardoor hij opvalt.

Behalve de zolen moeten deze babystrandschoentjes ook een bovenwerk hebben met een modern design. Dit zorgt alleen maar voor meer comfort voor je kleintje, die er geen moeite mee zal hebben om ermee te bewegen.

Als je overtuigd bent van de vele voordelen van een strandschoen voor de kleintjes, dan moet je kiezen uit de vele modellen die beschikbaar zijn op Aquashoes. Maar voordat u deze moeilijke keuze maakt, is het goed om te weten dat er veel criteria zijn waarop u zich kunt baseren om dit accessoire met succes te selecteren.

Bannière chaussures enfants aquashoes

Essentiële criteria voor het kiezen van de juiste strandschoenen voor baby's

Om met succes een strandschoen voor baby's te kiezen, moet u rekening houden met bepaalde essentiële parameters. Anders bestaat het risico dat u kiest voor een model waterschoenen dat niet past bij de morfologie van uw kleintje.

De zool van de schoen

De zool moet licht en gripvast zijn. Om de baby niet te storen, moet dit strandaccessoire een zeer flexibele zool hebben.Hierdoor klapt hij idealiter dubbel. Wat de grip betreft, is het van groot belang om uw kind optimaal comfort te biedenl. Zorg er ook voor dat de schoenen zijn uitgerust met bijvoorbeeld antislipzolen met gegroefde afwerking of met noppen. Dit vermindert het risico dat de baby valt aanzienlijk en geeft het een opmerkelijke elegantie dankzij het ontwerp.

Kracht en waterbestendigheid

Als je sandalen voor je kind kiest, zorg er dan ook voor dat ze sterk en waterafstotend zijn. In werkelijkheid worden strandschoenen voor baby's meestal gemaakt van resistente materialen. Deze laatste zijn vaak gemaakt van rubber en textiel, waardoor ze bestand zijn tegen water.

Comfort en ondersteuning

De binnenzool moet ergonomisch gestructureerd zijn om een ​​zachte cocon voor de voetboog te vormen. Door zijn aanwezigheid kan de baby goed worden beschermd door zich perfect aan te passen aan de vorm van zijn voeten. Houd er rekening mee dat het kind moeite zal hebben met lopen als u hem een ​​sandaal geeft die niet overeenkomt met dit deel van zijn lichaam.

Bovendien zijn sommige modellen van deze accessoires uitgerust met zelfsluitende veters, ritsen of zelfs klittenband die de voeten op hun plaats houden. Hierdoor loopt uw kind geen risico meer om uit te glijden tijdens lopen. Kies voor meer veiligheid een model strandschoenen dat aan de voet van uw baby blijft plakken en dat u gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Je zult ons later bedanken voor dit advies!

Waterafvoer

Uw kind zal zeker in aanraking komen met zeewater, hierdoor bent u genoodzaakt geen waterdichte schoen aan te nemen want dat is absoluut niet de bedoeling van een strandschoen. In werkelijkheid zou het noch comfortabel noch praktisch zijn. In normale tijden moet water gemakkelijk binnendringen en snel worden afgevoerd. Het afvoervermogen naar buiten is een van de belangrijke criteria van een waterschoen, of het nu voor jong of oud is. Hiervoor zijn sommige modellen uitgerust met geperforeerde zolen of zijkanten. Houd ook rekening met dit fundamentele punt zodat de voet van uw baby niet wegglijdt.

Bannoère chaussures d'eau enfants Aquashoes

Andere selectiecriteria

Naast deze belangrijke parameters zijn er verschillende andere criteria die u kunnen helpen bij uw selectie.

Het interview

Het model van strandschoenen baby dat je kiest, moet je gemakkelijk afspoelen met schoon water. Het drogen moet ook snel en gemakkelijk zijn.

Ontwerp

Er zijn verschillende schoenvormen in verschillende kleuren. Om uw keuze te maken, kiest u degene die een uniek ontwerp hebben dat bij uw baby past. Dit zal hem plezieren en hem nog eleganter maken tijdens je uitstapjes.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een belangrijk criterium bij het maken van je keuzes. Als je je geld niet wilt verspillen, kies dan voor schoenen die baat hebben bij een genaaide naad in plaats van een gelijmde.

De prijs

Het bedrag is afhankelijk van de serie of het type model dat u selecteert. De gemiddelde verhouding/kwaliteit accessoires zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer tien euro. Wat betreft hoogwaardige artikelen van hogere kwaliteit, moet u meer budgetteren.

Het fabricagemateriaal

Tijdens uw keuzes wordt natuurlijk katoen zonder plastic polymeer ten strengste afgeraden. In feite is het niet waterbestendig, waardoor het moeilijk te onderhouden en te gebruiken is. Aan de andere kant is synthetisch textiel gemakkelijk schoon te maken.Voor een meer oordeelkundige keuze kunt u ook kiezen voor geïnjecteerd EVA-kunststof of EVA-rubber, deze zijn flexibel, bestendig en licht.

Het ademende bovenwerk

Om ervoor te zorgen dat de voetjes van je baby geen last hebben, kies je voor schoenen met een bovenwerk dat voor ventilatie zorgt. Het hele punt is dat uw baby wordt beschermd tegen zonnebrand terwijl er een minimum aan natuurlijke ventilatie is. Als het fabricagemateriaal niet in overeenstemming is met dit criterium, koop het dan niet. Kunststoffen die niet voor ventilatie zorgen, zijn vaak geperforeerd. In dit geval is de voet van het kind verre van het risico van zweten.

Hoe zorg je op de juiste manier voor strandschoenen voor baby's ?

Net als andere strandaccessoires, moeten strandschoenen voor baby's na elk gebruik worden afgespoeld met helder, koud water. Door deze reiniging kunt u ze voor een lange tijd in goede staat houden. Om ze te drogen, kunt u dit op een droge plaats doen of een schone, droge doek gebruiken. Het is ook mogelijk om ze tot het volgende gebruik uit de buurt van hitte, stof en vochtigheid te bewaren.

Echter, voordat u begint met het onderhoud van de schoen of strandsandaal, moet u eerst letten op het materiaal dat tijdens het ontwerp is gebruikt. Als het bijvoorbeeld van leer is gemaakt, moet u weten dat u zich bij het schoonmaken aan bepaalde regels moet houden. Het is onder andere aan jou om hem uit de buurt van warmtebronnen te houden en te voorkomen dat je hem gaat wrijven. Aan de andere kant, als de schoenen zijn gemaakt van katoen, plastic of een ander materiaal, zullen de onderhoudsomstandigheden niet langer hetzelfde zijn en van materiaal tot materiaal verschillen.

Dus hoe zet je baby's voetjes op het strand ?

Zoals we al zeiden, raden we je aan om "gesloten" strandschoenen te kiezen in plaats van "open" strandsandalen. We denken dat baby-strandsandalen onvoldoende bescherming bieden aan kleine voetjes. Aan de andere kant is ons assortiment strandschoenen voor baby's ademend en efficiënt genoeg voor baby's om comfortabel en volledig beschermd te zijn. Als kers op de taart hebben we een grote keuze aan vormen, kleuren en materialen.

Om verder te gaan, ons artikel over waterschoenen voor kinderen...


laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden weergegeven.